Final haberi gelmişti. Babil'in yerine hangi dizinin ekrana geleceği netleşti

Final haberi gelmişti. Babil'in yerine hangi dizinin ekrana geleceği netleşti
Star TV’de yayınlanmaya başladığı dönemde önemli bir izleyici kitlesine ulaşan ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Babil dizisi, performansını aynı başarıda sürdüremeyince, yapımcılar final kararı almıştı. Dizinin yerine yayınlanacak yeni yapım ise netleşti.

Star TV’de yayınlanmaya başladığı dönemde önemli bir izleyici kitlesine ulaşan ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Babil dizisi, performansını aynı başarıda sürdüremeyince, yapımcılar final kararı almıştı.

Dizinin sevenleri final kararı nedeniyle üzüntü yaşarken, Babil dizisinin yayın gününe hangi dizinin yerleşeceği de netleşti. Buna göre Cuma akşamları izleyici ile buluşan dizinin yerine, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi gelecek.

ic-fotograf-yeni.jpg

Dizinin kadrosunda iki önemli ismin yanında, Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu yer alıyor.

Eylül ayında provaları başlayan ve daha sonra çekim aşamasına geçilen Seni Çok Bekledim dizisinin kısa bir süre sonra izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.  

Kaynak: Televizyongazetesi.com