Fırıncının Karısı filminin konusu nedir? Fırıncının Karısı oyuncuları kimlerdir?

Fırıncının Karısı filminin konusu nedir? Fırıncının Karısı oyuncuları kimlerdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak bu akşam Fırıncının Karısı filmi izleyenlerle buluşacak. Mustafa ve Ferdane çiftinin hayatını anlatan Fırıncının Karısı filminde oyuncular ve film hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Peki, Fırıncının Karısı filmi nerede çekiliyor? Fırıncının Karısı oyuncuları kimler? İşte Fırıncının Karısı filminin oyuncuları ve konusuyla ilgili bilgiler…

17 Eylül 2019 yılında Türkiye’de vizyona giren Fırıncının Karısı filmi Kanal D ekranların yayınlanacak. Başrollerini Alper Kul, Büşra Pekin ve Korhan Herduran’ın paylaştığı Fırıncının Karısı filminde Ferdi Sancar, Seda Türkmen, Beyti Engin ve Ayça Koptur da gibi oyuncular da yer alıyor.

FIRINCININ KARISI KONUSU? FIRINCININ KARISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı ele alınıyor. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır.

i-067.jpg

Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir.

firincinin-karisi-770x433.jpg

FIRINCININ KARISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Geçen sene yayınlanan filmin araçlar Çankırı plakalı olsa da, film aslında Sarıyer’den Üsküdar’a, İstanbul’un ne kadar büyükşehir atmosferi dışında kalmış bölgesi varsa bu bölgelerde çekildi.

Filmde, böylelikle hikâyenin Çankırı’da geçtiği havası verilmek istendiği belirtiliyor.

firincinin-karisi-1200x675.jpg