Fırtına’nın yeni hedefi Lokeren

Fırtına’nın yeni hedefi Lokeren
Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenerek ligde ilk galibiyetiyle tanışan Trabzonspor, gözünü Avrupa Ligi’nde yarın evinde oynayacağı Lokeren maçına çevirdi.

Şu ana kadar oynadığı maçlarda deplasmanda Kharkiv’i 2-1 yendikten sonra evinde L.Varşova’ya 1-0 mağlup olan bordo-mavili takım, Lokeren’i yenerek puanını 6’ya çıkarmayı hedefliyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç, giderek takımın oturmaya başladığını, bunu da Mersin İdmanyurdu maçında gösterdiklerini belirterek, “Oyuncularımın kendine güveni arttı. Taraftarlarımız da arkamızda olduğumuzda bu engeli aşacağımızdan şüphem yok. Eğer gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız ve bunu yapacak gücümüz var” ifadesini kullandı. 

Aykut’un suyu ısındı
Bu arada vukuatları ile gündeme gelen Aykut Demir’in bu sabah kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede doktor L.B.’yi darp ettiği ileri sürüldü. Demir, görgü şahitlerinin ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktorla önce tartıştı, ardından yumruk attı. Doktor L.B.’nin Demir’den şikayetçi olacağı öğrenildi. Demir, daha önce de meskun mahallede ateş açmak suçundan hakkında işlem yapılmıştı. Demir’in devre arasında takımdan gönderileceği öğrenildi.