Fitne ateşine düşenler başarılı olamayacak

Fitne ateşine düşenler  başarılı olamayacak
MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, Konya'da bir tesiste MHP üst kurul delegeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, ilerleyen günlerde MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde yaşadığı kaybın telafi edilerek, halkın desteğiyle yeniden başarıya ulaşacağını bildirdi. Aydın, MHP Genel Başkanı olarak görevlendirildiği takdirde partisinin köklü ve entelektüel gücünü yeniden ortaya koyacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu tarihsel büyük birikimiyle milliyetçi hareketin siyasal düşüncesinin yönetim şekline yansıtılmasına ve bu hamurun yorulmasıyla ortaya çıkacak vizyonumuzu Türk milletinin önüne bir hedef olarak koyarak, önce ülküdaşlık ve sevgi tohumlarıyla birbirine kenetlediğimiz MHP'ye ailesini o hedefe kilitleyerek daha sonrada onun yaratacağı farkındalıkları bütün Türk milletini arkamıza katarak milletimizin önüne koyacağımız tarihsel vizyonumuzu yerine getirecek ve Türk'ün çağını yeniden hep birlikte yazacağız." Bugün Türkiye olarak Cumhuriyet dönemi içerisinde en kötü durumu yaşar hale geldiklerini belirten Aydın, "Ekonomi ve dış politikanın yaptığı yanlışlarla artık selam verecek bir komşumuz yok. Öyle bir dibe vurmuşuz ki terörü bile göremez hale geldik. İçinde bulunduğumuz bu hal Cumhuriyet tarihin şimdiye kadar en kötü halini yaşıyoruz" diye konuştu.

Bir düş kurdum

İşe kardeşlikle başlayacaklarına işaret eden Aydın, "Bulunduğumuz divandan, dergahtan Allah'ın izniyle fitne ateşine düşenler başarılı olamayacak. Onun yerine eskiden olduğu gibi ülküdaşlar olarak yeniden bir araya geleceğiz. Kendi işimize bakalım nasıl bu karanlıkları söküp atacağız onu düşünelim. Türkün çağını yeniden nasıl yakalarız, düşünüp kafa yoralım. Ülküdaşlarımın ben de bir düş kurdum bu kutlu vazifeyi üstlenmeye Allah'ın yardımı ve sizin takdirinizle bu kutsal vazifeyi üstlenmeye karar verdim." ifadesini kullandı. Anayasanın yeniden yapılandırılacağına değinen Aydın, Türkiye'nin en büyük gençlik hareketine MHP'nin sahip olduğunu belirtti. 

En yaşlı parti olduk

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Türkiye'nin en yaşlı partisi haline geldiklerini ifade eden Aydın, "Türkiye'nin köklü gençlik organizasyonuna sahip olan Milliyetçi Hareket Partisi bugün artık gençlerine gereken önemi veremez hale geldi. Meclisin en yaşlı partisi konumu haline geldik. Kadınlarımız artık bir yara haline dönüştü. Bir türlü kadınların partisi olamadık. Kadınlarımızın gözünde MHP kocamın partisi hüviyeti durumunda. Kadının hissiyatını, duygusunu, onun sevecenliğini bir türlü siyasetimize bir katlı olarak sunamadık" dedi. Koray Aydın, parti içi demokrasiyi getireceklerini, partiye küsmüş, darılmış olanları gönül seferberliği altında toplayacaklarını, elektronik üye sistemini başlatıp yılda 1 milyon üyeye sahip olmayı düşündüklerini söyledi.