FOX TV'de bir dizi final yapıyor çok beklenen ünlü dizi geri geliyor

FOX TV'de bir dizi final yapıyor çok beklenen ünlü dizi geri geliyor
FOX TV'de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin final yapması bekleniyor. Hayranları tarafından merakla beklenen Savaşçı dizisinin ise sürprizlerle yeniden ekranlara döneceği belirtildi.

FOX TV'de uzun süreden bu yana final yapması beklenen Zümrüdüanka dizisi ve uzun zamandan bu yana yayın tarihi merak edilen Savaşçı dizisi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre  Sezon başından beri pek çok dizi ekrana veda etti. 2021’in Ocak ayında final yapması beklenen diziler de sırada. Fox TV de geçtiğimiz hafta Çocukluk dizisinin finaliyle birlikte Zümrüdüanka’nın da final kararını almıştı.

KADRO GÜÇLENMESİNE RAĞMEN BAŞARISIZ OLUNDU

Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadığı ve Kapadokya’da çekilen Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz sezon başlamış ancak Mart ayında başlayan pandemi nedeniyle çekimlerine bir süre ara verilmişti. Yeni sezonda İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar gibi güçlü oyuncuları kadrosuna katsa da reytingi yükseltmeyi başaramadı.

SAVAŞÇİ DİZİSİNDEN SÜRPRİZ 

FOX TV’nin bir başka dizisiyle ilgili bir haber de dikkat çekti. Uzun süredir akıbeti merak edilen Savaşçı dizisine yeni oyuncuların katıldığı, Eskişehir’deki çekimlerin devam edeceği söyleniyordu. Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği diziden gelen yeni haberlerle birlikte dizinin devam etmesini isteyenlere güzel bir sürpriz yapıldı.

levent-ustegmen.jpg

Savaşçı dizisi dönüyor! Berk Oktay dizide yok ama Ekin Mert Daymaz, Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Ediz Hun gibi yeni isimler kadroda. Ayrıca Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli de dizide yer almaya devam ediyor.

Yakında izleyici ile buluşacağı açıklanan dizinin kadrosu ortaya çıkarken, Zümrüdüanka dizisinin yerine getirip getirilmeyeceği de merak konusu!

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin 5. çekimlerinin önümüzdeki hafta Eskişehir’de başlayacağı belirtiliyor. 

savasci-diziz.jpg