FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya veda edecek başrol belli oldu!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya veda edecek başrol belli oldu!
FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da yeni bölümde Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun silahındaki kurşunun kime yönleneceği merak ediliyordu. Dizinin hayranları, 3 başrol oyuncusundan birinin ölerek diziye veda edeceğini öğrendi ancak bu ismin kim olduğu bilinmiyordu. Diziye veda edecek ismin kim olduğu kulislere bomba gibi düştü.. İşte Yasak Elma'ya veda edecek o isim...

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya veda edecek başrol belli oldu!

FOX TV''nin en beğenilen dizileri arasında yer alan ve yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesi oluşan Yasak Elma dizisinde, hangi başrol oyuncusunun diziye veda edeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alıyordu. 

Yeni bölümün son sahnesinde Cansu, silahıyla önce havaya ateş ederek Çağatay ve Yıldız’a doğru ilerledi. “Hepsi senin yüzünden, ben kaybettim, sen de kaybedeceksin” diyen Cansu, elindeki silahı ateşledi ancak doğal olarak kurşunların kime isabet ettiği gösterilmedi. Bu sahnenin ardından dizinin hayranları tarafından en çok merak edilen soruların en başına, hangi başrol oyuncusunun diziye veda sorusu oturdu.  

Sosyal medyada diziye veda etmesi muhtemel üç isim olan Ender, Şahika ve Asuman''ın isimleri dolanırken, TV 100''den Birsen Altuntaş diziye veda edecek ismi bomba bir kulisle açıkladı. 

İŞTE DİZİDEN AYRILACAK İSİM 

Aslında bir süre önce Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’in diziden ayrılacağı konuşulmuştu. Kaya karakterinin geri dönüşü ile birlikte Ender’in de senaristler tarafından kalmasına karar verildiği, son bölümdeki ölen kişinin kimliğinin ortaya çıkmasıyla anlaşıldı. 

Buna göre, diziden ayrılacak isim Nesrin Cavadzade olacak. Şahika, Cansu’nun kurşunuyla ölüyor. Bu arada Cansu da hapse gireceği için gelecek hafta iki oyuncunun birden diziden ayrılması bekleniyor.