Fransa’nın İstanbul konsolosluğu vatandaşlarını toplu alanlardan uzak durulması için uyardı. Bir yerleri harekete geçirdi galiba. İyi koku alan gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaştı

Fransa’nın İstanbul konsolosluğu vatandaşlarını toplu alanlardan uzak durulması için uyardı. Bir yerleri harekete geçirdi galiba. İyi  koku alan gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaştı
Fransa’nın İstanbul başkonsolosluğu, toplu alanlardan uzak durulması için vatandaşlarını uyardı. İyi “koku” alan gazeteci İbrahim Haskoloğlu Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

İyi “koku” alan gazeteci İbrahim Haskoloğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Fransa’nın Türkiye/İstanbul başkonsolosluğu, toplu alanlardan uzak durulması için vatandaşlarını uyardı"

i1-026.jpg

Fransa İstanbul Başkonsolosluğu, toplu alanlardan uzak durulması için yapılan uyarı açıklamasında “Yerel ve uluslararası bağlam nedeniyle, Türkiye’de yaşayan veya Türkiye’den geçen Fransızların seyahat ederken çok dikkatli olmaları ve halka açık yerlerde herhangi bir toplantı veya gösteriden kaçınmaları önerilir” denildi.

 

İlgili Haberler