Fransız devi Kerem Aktürkoğlu'nda ısrarcı

Fransız devi Kerem Aktürkoğlu'nda ısrarcı
Daha önce Galatasaray'a 7 Milyon Euro'luk bir teklif yapan Lyon, bu kez 12 milyon Euro'luk bir teklif ile geldi. Galatasaray'ın istediği rakamlara yaklaşılırken, Fransız ekibinin 15 Milyon Euro civarlarına çıkması halinde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

Her geçen gün ortaya koyduğu futbol ile kendisini geliştiren Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ise bambaşka bir performans sergiledi. Yıldız futbolcu, şimdiye kadar çıktığı 50 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 gol pası verdi.

Kerem''in fark yaratan bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmeyi başarmıştı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, daha önce yıldız oyuncu için Aslan''ın kapısını çaldı. Fakat o dönem yapılan 7 milyon Euro''luk teklif, yetersiz bulundu. Mavi-Beyazlı ekip, şimdi ise yeniden şartları zorlayacak. Fransız temsilcisinin, gelen son haberlere göre 12 milyon Euro''luk bir öneride bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

Ancak yapılan bu öneri Galatasaray tarafından yetersiz bulunurken, ortak bir yol bulunmaya çalışıldığı belirtildi. Fanatik''in verdiği habere göre Sarı-Kırmızılılar''ın, 15 milyon Euro''luk bir teklif karşısında onay verebileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı. Oyuncunun transferi için yapılacak kontratta sonraki satıştan pay gibi maddeler de yer alabilir.

İlgili Haberler