FSM'de zincirleme kaza!

FSM'de zincirleme kaza!
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada iki kişi yaralanırken Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprü Edirne istikameti Baltalimanı yol ayrımında saat 10.30 sıralarında meydana geldi.  Tansu Bilici'nin kullandığı  aracı iddialara göre başka bir araç sıkıştırdı. Bilici direksiyon hakimiyetini kaybederek Bülent Obut yönetimdeki motosiklete yandan çarptı. Bu sırada arkadan gelen iki araç daha kazaya karıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletteki Bülent Obut ve eşi Hatice Nalan Obut bariyerlerin arasına savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

KADIN SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu köprü çıkışında Edirne istikametinde iki şerit yaklaşık bir saat  trafiğe kapandı ve  uzun araç kuyrukları oluştu. Yaralılar ambulansa alınırken  Tansu Bilici gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinde kadın sürücüyü yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar ambulanslar ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hatice Nalan Obutun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.  Kazaya karışan araçların kaldırılmasında sonra trafik tekrar normale döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.