Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi NEF Arena zemininde son durum! Maç saatinde hava nasıl olacak

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi NEF Arena zemininde son durum! Maç saatinde hava nasıl olacak
Spor Toto Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak mücadele öncesinde, derbinin kar nedeniyle ertelenip, ertelenmeyeceği merak ediliyor. İşte son gelişmeler...

YENİÇAĞ SPOR ÖZEL

Süper Lig''in 29.haftası dev bir randevuya sahne olacak. Galatsaray, NEF Arena''da ezeli rakibi Beşiktaş''ı konuk edecek. Saat 20.00''de başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

İstanbul''da yaklaşık 3 gündür aralıksız yağan kar, maç saatinde stadın zeminin nasıl olacağı konusunu gündeme getirdi.

Maçın oynanacağı saatte kar yağışı beklenmezken, stadın zemininde de hiçbir problem olmayacağı ve alttan ısıtmaların devrede olduğu ifade edildi.

NEF Arena''da maç saatinde havanın 1 derece olacağı tahmin ediliyor.

İKİ TAKIM ARASINDA ERTELEME GERGİNLİĞİ YAŞANDI

Öte yandan Galatasaray, Barcelona maçını daha iyi bir zeminde oynama düşüncesini öne sürerek Beşiktaş maçının ertelenmesini isterken, siyah beyazlı kulüp buna ısrarla karşı çıktı.

Hatta Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, son yaptığı açıklamada ''''Galatasaray, Barcelona maçını daha güzel bir zeminde oynamak istiyorsa, bizim stadımız müsait.. Burada oynayabilirler'''' ifadesini kullanarak konuya kesin bir dille noktayı koydu.

Bilindiği gibi geçmiş yıllarda Şampiyonlar Ligi''nde yoğun fikstürde zorlanan Beşiktaş''ın erteleme isteğine, Galatasaray da karşı çıkmış ve ertelemeyi kabul etmeyerek derbiyi gününde oynamıştı.

İlgili Haberler