Galatasaray 6-0 Alanyaspor / Maç özeti

Galatasaray 6-0 Alanyaspor / Maç özeti
Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Galatasaray ilk yarı pozisyon bulmakta zorlandığı maçın ikinci yarısında adeta gol olup yağdı ve maçı 6-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Galatasaray, taraftarı önünde adeta şov yaptı ve mücadeleyi 6-0 kazanarak farklı bir galibiyete imza attı.

Kendi evindeki yenilmezlik serisini 21 maça çıkartan Galatasaray (20G, 1B), ilk yarıda net fırsatlar bulmakta zorlanırken 37. dakikada yaşanan karambolde Fernando’nun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise adeta Galatasaray fırtınası vardı. Maçın 49. dakikasında skoru 2-0 yapan Sinan Gümüş, Eren Derdiyok’un 53. dakikada attığı golün de asistini yapan isim oldu ve Galatasaray skoru 3-0’a getirdi.

Bu golden 3 dakika sonra eski Aytemiz Alanyasporlu yeni Galatasaraylı Emre Akbaba’nın harika plasesi durumu 4-0’a taşırken 82. dakikada bir başka yeni transfer Henry Onyekuru sahneye çıktı ve skoru 5-0 yapan isim oldu.

Oyuna 83’te giren genç futbolcu Yunus Akgün, bir dakika sonra Emre Akbaba’nın attığı gole asist yaparken Galatasaray skoru 6-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sarı kırmızılı ekip farklı bir galibiyet elde etti.

Galatasaray bu sonuçla puanını 9 yaparken Aytemiz Alanyaspor ligde henüz puanla tanışamadı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor’a konuk olurken Aytemiz Alanyaspor evinde Göztepe’yi ağırlayacak.

İlgili Haberler