Galatasaray, Akhisahar Belediye'ye takılmadı

Galatasaray, Akhisahar Belediye'ye takılmadı
Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanında boy gösterdi. Sarı-kırmızılılar, 1-0 yenik düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak ligde kayıpsız yoluna devam etti.

Akhisar Belediyespor 3. dakikada Selçuk İnan’ın markaj hatasında Vaz Te’nin kafa golü sonucu geriye düştü. İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran sarı-kırmızılılarda Wesley Sneijder’in uzaktan şutlarıyla tehlike yaratabildi Galatasaray. Beklenen gol de Eren Derdiyok ile geldi.

36. dakikada sahneye çıkan Derdiyok, Sneijder’in güzel ortasında şık bir kafa vuruşu ile fileleri buldu: 1-1. Galatasaray çok önemli olan bu golle birlikte soyunma odasına moralli gitti.

EREN DERDİYOK SAKATLANDI

Maçın 57. dakikasında Eren Derdiyok sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Onun yerine yeni transfer Josue girdi. Sarı-kırmızılılar Akhisar’ın yüklendiği dakikalarda bir kontraatak golü buldu. Bruma ile gelişen atakta Yasin Öztekin yerinde bir depar attı. Bruma Yasin Öztekin’in koşu yoluna bıraktı. Tecrübeli futbolcu düzgün bir vuruşla Galatasaray’ı öne geçirdi: 1-2. Bruma gelişen bir kontra atakla 90+2’de noktayı koydu: 1-3

Galatasaray bu skorla birlikte 6 puana yükseldi. Akhisar Belediyespor ise 3 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı takım önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanına gidecek. Akhisar Belediyespor ise Çaykur Rizespor’a konuk olacak.