Galatasaray Arena’da seri peşinde

Galatasaray Arena’da seri peşinde
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün sahasında Mersin İY’nu ağırlayacak. Lig’de 29 puanla lider durumdaki Beşiktaş’ın bir puan gerisinde ikinci sırada yer alan Cimbom, bu sezonki başarılı performansıyla dikkati çeken ve ilk 13 haftada 21 puan toplayan Mersin İdmanyurdu engelini kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Haber: Ruhi Kanal

Ligde son üç maçında Gaziantep’i 1-0, Akhisar’ı 2-1 ve Torku Konya’yı 5-0 yenen Galatasaray, Akdeniz temsilcisi karşısından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 4’de çıkarmayı amaçlıyor.

Mersin, İstanbul’da kayıp
Sarı-kırmızılı ekipte üçer sarı kartları bulunan Selçuk, Burak, Semih ve Yekta bugünkü mücadelede kart görmeleri durumunda 15. haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. TT Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Galatasaray ile Mersin İY, bugün yapacakları maçla ligde 27. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan maçlarda Galatasaray’ın 13, Mersin İY’nin 3 galibiyeti bulunuyor, taraflar 10 maçta da eşitliği bozamadı. İki takım ligde İstanbul’da 13 kez karşılaştı, G.Saray 10 kez galip geldi, 3 maç ise berabere sonuçlandı. Mersin’in ise İstanbul’da galibiyeti yok.