Galatasaray beklemeye geçti

Galatasaray beklemeye geçti
Galatasaray’da Finansal Fair Play anlaşmasının UEFA tarafından yeniden gözden geçirilmesi kararı gerginliğe sebep oldu. Yönetim, anlaşmanın durumu netleşene kadar transferde bekleme kararı aldı.

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde UEFA’yla 4 yıllık Finansal Fair-Play anlaşması yapan ve Avrupa futbolunun patronundan çeşitli yaptırımlar alsa da men cezasına çarptırılmadığı için sevinen G.Saray’ın hevesi kursağında kaldı. Daha önce yaptığı anlaşmaya uymayan Milan’ın kendilerine gelmesi muhtemel Avrupa’dan men cezası nedeniyle Cimbom’u emsal göstermesi, UEFA’nın G.Saray dosyasını yeniden incelemesine yol açtı.

Kararın açıklanmasının ardından Sarı-Kırmızılı camiaya endişe hakim oldu. Başkan Mustafa Cengiz’in yaşanan durumla ilgili “Rutin bir uygulama” demesi camiayı rahatlatsa da Sarı-Kırmızılılar yeniden beklemeye geçti. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Aslan, transfer politikasını buna göre çizmişti. Ancak UEFA’nın son dakika golüyle sarsılan Cengiz yönetimi, tüm işlemleri şimdilik dondurarak ileri bir tarihe öteledi. Yapılması muhtemel transferler de beklemeye alındı.

Takımları şampiyon olduktan sonra UEFA kararını merakla bekleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında yeniden endişe hakim oldu. Men cezası gelmemesiyle rahatlayan camia, şimdi tekrar sinir ve stresle gözden geçirilen kararın kesinleşmesini beklemeye başladı.