Galatasaray, Hagi'ye mağlup oldu

Galatasaray, Hagi'ye mağlup oldu
Galatasaray Futbol Takımı, Romanya ekibi Farul Constanța ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlık maçında karşılaştı. Sarı Kırmızılı ekip, 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Milli takımlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray, hazırlık maçında Gheorghe Hagi''nin takımı Forul Constanta ile karşı karşıya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri''nde oynanan mücadelede kazanan 3-1''lik skorla Forul Constanta oldu.

ASLAN, 3-1 MAĞLUP OLDU

Galatasaray''ın tek golü, 30. dakikada De Nooijer''in kendi kalesine atmasıyla geldi. Farul Constanta''ya galibiyeti getiren goller ise 84. dakikada Betancor ve 87. dakikada Ely Fernandes ve 90+3''te penaltıdan Genea''nın ayağından geldi.

MARCAO FORMA GİYDİ

Kerem Aktürkoğlu''na saldırdığı için 8 maç ceza alan ve kulüp tarafından da 150 bin euroluk disiplin cezasına çarptırılan Marcao, geçtiğimiz günlerde antrenmanlara katıldı. Brezilyalı stoper bugün de müsabakaya ilk 11''de başladı.

MORUTAN VE CICALDAU YANITI

Mücadelenin ardından Forul Constanta''nın teknik direktörü Hagi, açıklamalarda bulundu. Sarı Kırmızılı takımın Morutan ve Cicaldau transferlerini değerlendiren Hagi, "Galatasaray''ın başında çok önemli bir insan var. Ne yapılacağını her zaman o biliyor. Benim söylememe gerek yok. Galatasaray en büyük reformları Fatih Terim ile başardı. Ve en büyük başarılara da Fatih Terim ile ulaştı. Morutan ve Cicaldau''nun Galatasaray''a ve Türkiye''ye adapte olmaları gerekiyor. Zamana ihtiyaçları var. Aynı zamanda hem Cicaldau''nun hem de Morutan burada oynadığı 1-2 maçta Galatasaray''da olmayı hak ettiklerini gösterdiklerini düşünüyorum." dedi.