Galatasaray Musa'dan vazgeçmedi

Galatasaray Musa'dan vazgeçmedi
Forvet arayışlarına devam eden Galatasaray'da yönetim, Leicester City'e Ahmed Musa için 'Vazgeçmedik' mesajı yolladı.

BU sezon Gomis, gol yükünü çekerken yeni sezon ile birlikte işler daha da zorlaşacak. Eren Derdiyok’un beklenen katkıyı yapamaması bir yana, Şampiyonlar Ligi faktörü ile birlikte kadroda mutlaka bir forvete daha ihtiyaç var.  Oyuncu araştırma komitesinin raporları, Fatih Terim ve kurmaylarının görüşmeleri sonrasında forvet oyuncuları için bir havuz oluşturulurken Nijeryalı Ahmed Musa ilk sıradaki aday olarak öne çıktı. 

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası’nda forma giymesi nedeniyle oyuncu için görüşmeler yavaş ilerlerken bu transfer için karar ise Leicester’ın olacak. Aslan oyuncuyu kiralamak isterken İngiliz kulübü geçen sezon CSKA Moskova’ya kiraladığı oyuncu için kararını henüz vermedi. Nijerya forması ile İzlanda karşısında attığı 2 gol sonrasında İngiliz basını, oyuncunun da takımda kalabileceğini iddia etmişti. Afrika ekibinin turnuvaya veda etmesi sonrasında G.Saray cephesi de elini çabuk tutma kararı aldı.

1 YIL KİRALIK

Leıcester yönetimine “Musa’dan vazgeçmedik” mesajı iletilirken oyuncuya da menajeri aracılığı ile haber gönderildi. Aslan listesinin ilk sırasında olan oyuncuyu kiralamak için yakın zamanda Leicester ile görüşüp 2. kampa kadar 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.