Galatasaray taraftarını döven şahıslar gözaltına alındı

Galatasaray taraftarını döven şahıslar gözaltına alındı
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya'da G.Saraylı bir taraftarın dövülmesiyle ilgili görüntülere dair soruşturma başlattı. Emniyet Genel Müdürlüğü olaylı ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya’da G.Saraylı bir taraftarın dövülmesiyle ilgili görüntülere dair soruşturma başlattı.

Görüntülerde darp edildiği görülen G.Saraylı taraftar bulunarak ifadesi alındı. İfadesinde kendisini darp edenlerin 3 kişi olduğunu söylerken Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 4 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Olayın maçtan önce 16:30 civarında gerçekleştiği öğrenildi. Darp edilen Galatasaraylı taraftarların hastaneye veya polise başvurmadığı ancak görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine başsavcılığın olaydan haberdar olarak soruşturma başlattı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında çalışma başlatan Asayiş Şubesi Gasp Büro amirliği ekipleri, saldırganların kimliği belirledi.

Karaoğlu’na saldırıp, elinde poşet içinde bulunan sarı kırımızı formayı zorla alıp yakan S.T. (18), M.K.C. (15), A.U. (17) ve E.F. (20), formayı zorla aldıkları ve Karaoğlu’nun dövdükleri için ”Gasp ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan Karaoğlu’nun ise saldırının ardından sağlık kontrolü için hastaneye ya da polise şikayete gitmediği öğrenildi. Ancak soruşturma başlatıldıktan sonra alınan ifadesinde saldırganlardan şikayetçi olduğu belirtildi.

İlgili Haberler