Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden elendi!

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden elendi!
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında İsveç'in Östersunds takımı ile 1-1 berabere kalarak Avrupa defterini ilk turdan kapattı. Sarı kırmızılı takım deplasmandaki ilk maçı 2-0 kaybetmişti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Östersunds’u konuk etti. Temsilcimiz 2-0’lık mağlubiyetin ardından yine şok bir skorla rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve Avrupa’ya veda etti.

Temsilcimizin Avrupa kupalarına temmuz ayında veda ederek taraftarına büyük bir şok yaşattığı maçta ilk golü 60’da penaltı noktasından Brwa Nouri kaydetti. Ahmet Çalık’ın hatasında topla buluşan Ghoddos, Muslera tarafından düşürüldü ve hakem beyaz noktayı gösterdi.

Galatasaray’da skoru eşitleyen ise 69’da Ahmet Çalık oldu. Türk Telekom Stadı’nda tribünleri dolduran taraftarlar golden sonra yönetimi istifaya çağırırken yer yer “Wesley Sneijder” tezahüratları da duyuldu. Tribünler ayrıca Fernando Muslera’nın ayağına gelen her topta Uruguaylı file bekçisine alkışlarıyla destek oldu.

Taraftarlar ayrıca maçın ardından Östersunds oyuncuları ve teknik ekibini de alkışladı. Bazı taraftarların Passolig kartlarını yaktıkları görüldü.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Bastian Dankert, Mikel Pickel, Rene Rohde

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Carole (Eren dk. 56), Tolga, Selçuk, Yasin (Rodrigues dk. 69) , Belhanda, Sinan Gümüş, Gomis

Yedekler: Eray, Serdar Aziz, Donk, Tarık Çamdal, Koray Günter

Teknik Direktör: Igor Tudor

Östersunds: Keita, Mukiibi (Bergqvist dk. 65), Papagiannopoulos, Pettersson, Mensah, Nouri, Bachirou, Widgren, Ghoddos (Edwards dk. 65), Sema (Hopcutt dk. 80), Gero

Yedekler: Mills, Aiesh, Bertilson, Somi

Teknik Direktör: Graham Potter

Goller: Nouri (dk. 60) (Östersunds FK), Ahmet Çalık (dk. 69) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Gomis, Muslera, Tolga, Rodrigues, Belhanda (Galatasaray)

 

İlgili Haberler