Galatasaray ve Fenerbahçe'de kadrolar açıklandı

Galatasaray ve Fenerbahçe'de kadrolar açıklandı
Galatasaray ile Fenerbahçe maçı öncesi iki takımında ilk 11'i açıklandı.

Süper Lig'in 9. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisini takip edecek sarı-lacivertli taraftarlar, Türk Telekom Stadı'na geldi.

Derbiyi izlemek isteyen Fenerbahçe taraftarları, ilk olarak Ülker Stadı önünde toplanırken, burada üst aramaları ve Passolig kartlarının kontrolünün ardından 40 otobüsle yola çıkarıldı. Polis kontrolünde Türk Telekom Stadı'na ulaşan 2 bini aşkın taraftar, yoğun güvenlik önlemleri altında tribünde kendileri için ayrılan bölüme alındı.

TOLGA VE RODRİGUES BELİRSİZ

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues'in durumu Fenerbahçe müsabakası öncesi belirsizliğini koruyor.

Sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Tolga Ciğerci ile ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Rodrigues için sağlık heyeti yoğun bir tedavi programı uyguladı.

Her iki oyuncunun durumuyla ilgili sağlık raporunun teknik heyete iletildiği, son çalışmanın ardından bu isimlerle ilgili kararın verileceği bildirildi.

EKİCİ VE PERSİE YOK

Fenerbahçe'de zorlu derbi öncesi Mehmet Ekici ve Robin van Persie dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Fenerbahçe'nin ilk 11'i bellli olurken Aykut Kocaman, kritik derbi öncesi Martin Skrtel'i kulübede oturtacak. Fernando ise maç kadrosunda yer almıyor.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Maicon, Serdar, Denayer, Mariano, Fernando, Tolga, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Gomis.

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Josef, Ozan, Giuliano, Valbuena, Dirar, Janssen.

İlgili Haberler