Galatasaray yarı final biletini kaptı

Galatasaray yarı final biletini kaptı
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, çeyrek final rövanş maçında Atiker Konyaspor'u 4-1 yenerek yarı finale uzandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final rövanş mücadelesinde Galatasaray, Atiker Konyaspor’u konuk etti. Konya’da 2-2 biten ilk maçın rövanşında sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılan Galatasaray adını yarı finale yazdırdı ve Teleset Mobilya Akhisarspor’un rakibi oldu.

Galatasaray, 14’te Fofana ile 1-0 geri düşse de 17’de Serdar Aziz’in golüyle skoru eşitlemeyi başardı. İlk yarı yüksek bir tempoyla geçilirken ikinci yarıda Galatasaray, 52’de Gomis’in golüyle öne geçti. Üçüncü gol fırsatını pek çok kez yakalayan sarı-kırmızılılarda skoru değiştiren 88’de yine Gomis oldu. Skoru tayin eden isim ise 90+1’de Garry Rodrigues oldu.

Ev sahibinde ilk maçta forma giyen Hakan Balta bu maçta da ilk 11’de sahaya çıktı ve bu sezon 2. kez bir resmi maçta Galatasaray forması giydi. Samuel Eto’o ilk kez Atiker Konyaspor forması giyerken özellikle ikinci yarıda varlık gösteremedi.

Bu sonuçla Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor’un rakibi oldu. Diğer yarı final eşleşmesinde ise Beşiktaş ile Fenerbahçe bir araya gelecek.