Galatasaray'da 6.3 milyon Euro'luk tasarruf

Galatasaray'da 6.3 milyon Euro'luk tasarruf
Sözleşmesi biten yedi futbolcu ile yeni anlaşma imzalamayan Galatasaray, toplam 6.3 milyon Euro tasarruf etti.

Yeni sezon öncesi Fatih Terim’in raporu doğrultusunda takımı şekillendiren Galatasaray yönetimi, bir yandan da ekonomik olarak toparlanmanın yollarını arıyor. Galatasaray’da dün 7 futbolcunun sözleşmesi resmen sona erdi. Hakan Balta, Eray, Latovlevici, Carrasso, Denayer, Koray, Yasin Öztekin ile yollar ayrılırken bu isimlerin maaşlarından yaklaşık 6.3 milyon Euro kara geçildi.

KİM NE KADAR KAZANIYORDU?

Hakan Balta……… 1.25 milyon Euro

Cedric Carrasso……….. 600 bin Euro

Eray İşcan………………. 185 bin Euro

Iasmin Latovlevici…… 750 bin Euro

Jason Denayer (Kiralık)… 1.35 milyon Euro

Koray Günter………… 1 milyon Euro

Yasin Öztekin…… 1.15 milyon Euro

Toplam:……..6 milyon 285 bin Euro

FATİH TERİM MÜCADELECİ TAKIM İSTİYOR

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, ilk kez oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi ve bazı uyarılarda bulundu. Takıma takviyelerin devam edeceğini ve yeni sezonda da en iddialı takımın Galatasaray olacağını belirten Terim, herkesten sonuna kadar savaşmasını istedi. Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele edeceklerini hatırlatan İmparator, “Savaşmayana forma yok” dedi.

Avrupa’nın en önemli organizasyonuna hazırlandıklarının altını çizen deneyimli çalıştırıcı, oyuncularına şöyle seslendi:

“Bu sezon 3 zorlu kulvarda birden yarışacağız. Hedefimiz 22. şampiyonluğu elde etmek ancak her zaman elimizden geleni yapmalıyız. Hepinizden vazgeçmeden savaşmanızı istiyorum. Bazı konularda imkânımız kısıtlı ancak biz en iyisini yapacağız, bunun için çalışacağız.”