Galatasaray'ın 10 numarasına Faslı yıldız

Galatasaray'ın 10 numarasına Faslı yıldız
Süper Lig'in başlamasına 4 gün kala Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı Kırmızılılar, son olarak Schalke 04'te forma giyen Amine Harit'le ilgilenmeye başladı.

Fransızlar bombayı patlattı

Fransa''da yayın yapan Bladi''de yer alan habere göre, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Almanya''nın Schalke 04 ekibinde on numara pozisyonunda oynayan Amine Harit''i gündemine aldı.

FRANSIZLARDAN BÜYÜK İDDİA

Temmuz 2017''de Fransa Ligue 1 ekibi Nantes''dan 8 milyon Euro bedelle Schalke 04''e geçen Amine Harit, takımın Bundesliga 2''ye düşmesinden sonra menajerleri aracılığıyla yeni takım arayışlarına başladı. Bir dönem Beşiktaş''ın da gündemine gelen Fas asıllı Fransız on numara için Galatasaray devreye girdi. Bladi sitesi, Galatasaray''ın sözleşme hazırlığında olduğunu iddia etti.

İKİ TALİBİ DAHA VAR

Haberde ayrıca, Harit için Napoli ve Milan''ın da devrede olduğu ileri sürüldü.

Almanya Bundesliga''da 102 maça çıkıp 12 gol, 18 asist yapan Harit, Schalke 04''te 7 bin dakikanın üzerinde süre buldu. Ligue 1''de de 30 maça çıkan 24 yaşındaki Faslı, 1 gol atıp 1 asist yapmıştı.

ASLAN 5 TRANSFERLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Galatasaray şimdiye dek; Patrick Van Aanholt, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey ve Cicaldau''yu renklerine bağlamıştı.