Galatasaray'da Arda, Selçuk, Muslera gerginliği

Galatasaray'da Arda, Selçuk, Muslera gerginliği
Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasının ardından eski takım arkadaşı Selçuk İnan'ı takipten çıkarmasına tepki gösteren Muslera da Arda Turan'ı sildi.

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasının ardından Galatasaray camiasının nasıl tepki vereceği merak ediliyordu. Milli futbolcu ile sarı-kırmızılı eski takım arkadaşları arasında sebebi bilinmeyen bir gerilim ortaya çıktı.

Fatih Terim, sabah gazetecilerle yaptığı toplantıda Arda Turan konusu ile ilgili "Vallahi kimseyle bir derdim yok. Geçmiş, yaşanmış mevzulara zaman yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin" açıklamasını yaptı.

Arda Turan Başakşehir'e transfer olmasının ardından sosyal medyada ilginç hamleler yaptı. Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan'ın gelişiyle Instagram'da küçük çaplı bir kriz çıktı. Arda Turan, Instagram'da eski takım arkadaşı ve Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ı takipten çıkardı. Sosyal medyayı fazla kullanmayan Selçuk ise Arda'yı hala takipte. Bu hamlenin ardından G.Saray kaptanı sert bir tepki ortaya koydu.

Bunun üzerine Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da Arda'yı Instagram'dan sildi. Arda Turan'ın Başakşehirli arkadaşlarını takibe alması dikkat çekerken, eski dostlarını gözden çıkarması dikkat çekti.

İlgili Haberler