Galatasaray'da Avrupa savaşı

Galatasaray'da Avrupa savaşı
Akhisar’ı 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, Avrupa vizesi için umutlandı. Son hafta Osmanlı- Akhisar Belediye, G.Saray-Kayseri, Trabzon-Kasımpaşa maçları 5.’yi belirleyecek.

Galatasaray, Akhisar Belediye'yi 2-1 yenerek 5.'lik yarışına dahil oldu. Kötü bir sezon geçiren ve hedeflerinden bir bir kopan sarı-kırmızılı ekip, ligi 5. sırada bitirip en azından UEFA'dan aldığı 1 yıllık men cezasını bu yıl çekmek isterken umudunu son haftaya taşımayı başardı. Akhisar Belediye'yi deplasmanda mağlup eden Cimbom, 
Osmanlıspor'un Beşiktaş'a yenilmesi sonucu rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e düşürdü ve 6. sıraya yükseldi. 34. Haftada Galatasaray, Kayseri'yi, Osmanlıspor ise Akhisar'ı konuk edecek. Başkent ekibi, sahadan galibiyetle ayrılması halinde Avrupa vizesini alacak. Berabere kalması veya yenilmesi halinde Galatasaray'ın muhtemel bir galibiyeti değer kazanacak. Kasımpaşa'nın da az da olsa 5.'lik şansı bulunuyor. İki takım da kaybeder, Kasımpaşa da Trabzon'u yenerse aradan sıyrılacak. İlk 5'e giremezse G.Saray'da gözler Fenerbahçe ile oynanacak Türkiye Kupası finaline çevrilecek.