Galatasaray'da deprem!

Galatasaray'da deprem!
Galatasaray'da Oktay Mahmuti, sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. Başkan Mustafa Cengiz de Mahmuti'nin ayrılığı ile konuştu ve "Oktay Mahmuti bugün bize ayrıldığını bildirdi. Hayırlı olsun diyoruz. Biz yolumuza bakacağız" dedi.

Mali anlamda oldukça sorunlu bir sezon geçiren Galatasaray'da flaş bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezon ortasında Oktay Mahmuti ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray Odeabank'ta  başantrenör Oktay Mahmuti, sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı.

Önümüzdeki sezon için ciddi bir bütçe kısıntısına gitmeyi planlayan Galatasaray Odeabank’ta Oktay Mahmuti’nin istediği transferlerin yapılamaması ve tecrübeli hocanın yönetimle yaşadığı fikir ayrılıkları ayrılığın zeminini hazırladı.

Göreve geldiği günden bu yana yalnızca bir maaş alan ve alacakları nedeniyle mayıs ayında kulübe ihtarname çeken Oktay Mahmuti, sözleşmesini fesih hakkı kazanmıştı. Bugün sözleşme feshini kulübe gönderen Mahmuti, gelecek sezon dahil olmak üzere kontratındaki geri kalan miktarı da alacak. Sarı-kırmızılı ekip şu ana kadar yalnızca Gaziantep Basketbol’dan Erol Can Çinko’yu kadrosuna katmıştı.

''BİZ YOLUMUZA BAKACAĞIZ''

Konu ile ilgili açıklamalarda bulanan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, "Oktay Mahmuti bugün bize ayrıldığını bildirdi. Hayırlı olsun diyoruz. Biz yolumuza bakacağız" diye konuştu.