Galatasaray'da fatura Tudor'a kesildi

Galatasaray'da fatura Tudor'a kesildi
Galatasaray'da üst üste yaşanan puan kayıpları ile moraller bozulurken fatura teknik direktör Igor Tudor'a kesildi.

Galatasaray için zorlu günler başladı. İlk 8 haftada 22 puan toplayıp lige flaş bir giriş yapan Galatasaray, zorlu fikstürle beraber kazanamama serisiyle karşılaştı.

Evinde Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan, deplasmanda da Trabzon’a boyun eğen Sarı-Kırmızılı ekipte fatura Tudor’a kesildi. Geçen haftaki derbide üç stoperle sahaya çıkan Hırvat hocanın yaptığı değişiklik takımın hızını kesmişti.

Tudor, Trabzonspor karşısında ise Selçuk, Fernando, Ndiaye ve Tolga gibi 4 ön liberoyu birden sahaya sürünce, Aslan kaleye bile gidemedi. Galatasaray ancak Rodrigues oyuna girince toparlanabildi ki, bu da maçı çevirmeye yetmedi.

Geçen sezonla beraber Cim Bom’un başında 6 büyük maça çıkan Tudor, galibiyet göremediği gibi 1 beraberlik, 5 yenilgi yaşadı.

Takımı bu maçlarda sadece 1 gol atabilirken, kalesinde tam 10 gol gördü.

Üstelik Aslan, ilk yarıda Başakşehir ve Beşiktaş gibi iki önemli deplasmana daha çıkacak. O maçlarda da benzer sıkıntılar yaşanması halinde, çanların Tudor için çalabileceği tahmin ediliyor. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Galatasaray, yara sarmaya çalışıyor.

Ligin 11. haftasında cuma günü Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Sarı- Kırmızılılar’da, bu karşılaşmaya çıkış sınavı gözüyle bakılıyor.

Ancak Aslan’da önemli eksikler var. Kırmızı kart cezalısı Feghouli ve Ndiaye bu mücadelede görev yapamayacak. Ayrıca bir sonraki hafta oynanacak olan Başakşehir deplasmanı öncesi, Serdar Aziz, Maicon ve Fernando gibi kilit isimler sahaya ceza sınırında çıkacak. Cezalı duruma düşmemek için bu oyuncular daha temkinli mücadele edecek.

Galatasaray açısından sevindirici bir gelişme ise cezası sona eren Belhanda’nın geri dönecek olması. Faslı yıldız, 10 numara pozisyonunda görev alacak. Merkezde Selçuk ve Fernando, kanatlarda da Rodrigues ve Yasin’in oynaması bekleniyor. 

İlgili Haberler