Galatasaray'da gidecek isimler belli oldu

Galatasaray'da gidecek isimler belli oldu
Galataray'ın Hollandalı teknik direktörü Riekerink takımdan gönderilecek olan 4 oyuncunun listesini yönetime verdi.

Galatasaray'da kariyerinin ilk kupasını kaldıran Jan Olde Riekerink tatile çıkmadan önce yönetime sarı kırmızılı takım hakkında geniş bir rapor sundu.

Henüz Galatasaray'da alt yapıda mı, yoksa A takım teknik direktörü olarak mı mesai harcayacağı netleşmeyen Riekerink sezonun ardından yönetime kararlarında ışık tutmak adına raporunu sundu. Hollandalı teknik adamDonk, Jose Rodriguez, Tarık Çamdal ve Eray İşcan ile Galatasaray'ın yolları ayrıması gerektiğini belirtti.

YÖNETİM DE İSTEMİYOR

4 futbolcunun Galatasaray takımına katkı veremediğini de belirten Riekerink, takım içi rekabeti artırmak adına bu isimler yerine daha iyi oyuncuların katılması gerektiğini belirtti. Galatasaray yönetiminin de performansını beğenmediği 4 futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor.

TARIK'DA SIKINTI VAR

Donk'a Çin ve Türkiye Süper Lig kulüplerinden teklif gelirken, Jose Rodriguez ise İspanya Ligi'nde bir takıma kiralanacak.

Galatasaray'ın yolları ayırmak istediği isimler arasında en sıkıntılı durum ise Tarık Çamdal 3 yıl daha kontratı olan futbolcudan kulüp bulması istenecek.