Galatasaray’da hedef Kompany

Galatasaray’da hedef Kompany
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, stoper için önemli bir isimi gündemine aldı. Sarı kırmızılılar, Manchester City forması giyen Kompany ile yakından ilgileniyor.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da takviye edilmesi düşünülen bölgeler arasında stoper bölgesi önemli yer tutuyor. Sarı-kırmızılıların, stoper için listesinde yer alan ismin Vincent Kompany olduğu belirtildi.

Premier Lig ekibi Manchester City ile 3 şampiyonluk yaşayan 32 yaşındaki Belçikalı futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Manchester ekibinde artık kızağa çekilen ve bu sezon Premier Lig’de üç, Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece bir maça çıkan Kompany’nin takımdan ayrılmayı planladığı belirtildi.

Defansın göbeğinde hatasız oynayacak tecrübeli bir isme ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı ekip, 1.93’lük stoper için sezon sonunu beklemeden devre arasında takımına katmak istiyor. Galatasaray’ın listesinde yer alan bir diğer stoper Chelsea’den Tim Cahill’i, West Ham’ın da istediği belirtildi.