GALATASARAY’DA her şey sil baştan

GALATASARAY’DA her şey sil baştan
Sarı-kırmızılılarda son Başakşehir yenilgisi taşları yerinden oynattı. Prandelli’nin Kasımpaşa karşısına farklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Cimbom’da lacivert-beyazlılar ile Dortmund maçlarının sonuçları İtalyan Hoca’nın sonu olabilir. Florya’da Fatih Terim sesleri yükseliyor

Haber: Ruhi Kanal

Galatasaray’da yeni yönetim göreve resmen başlarken, futbol takımında da radikal değişikler olacak. Göreve başladığı ilk günde teknik direktör Pranedelli hakkındaki sorulara “Roma 7 golden sonra hocasını göndermedi ” diye cevap veren başkan Duygun Yarsuvat’ın bu konudaki kesin kararını Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Dortmund maçından sonra vereceği öğrenildi. Bu hafta sonu yapılacak Kasımpaşa maçı ile 4 Kasım’daki Dortmund mücadelelerininin neticesi büyük ölçüde İtalyan hocanın kaderini belirleyecek. Bu iki maçta alınacak olası kötü sonuçlar, Prandelli’nin Galatasaray’daki durumunu netleştirecek. İtalyan çalıştırıcının gönderilmesi durumunda ibrenin dillerde dolaşan isimlerin aksine Ünal Aysal’ın gönderdiği Fatih Terim’e döneceği iddiaları gündeme geldi. Zira futbolun başındaki Abdurrahim Albayrak-Ali Dürüst ikilisi takımı kaostan ancak Terim’in çıkaracağına inanıyor. Eğer tecrübeli çalıştırıcı yeşil ışık yakarsa G.Saray’da 4. Terim dönemi başlayacak.

Yeni kaptan Hamit
Başakşehir karışısında alınan farklı yenilgiden sonra tam gün mesaisi ile çalışmalara başlayan sarı kırmızılılarda Kasımpaşa maçında bambaşka bir G.Saray sahada olacak. Teknik direktör Prandelli ile masaya oturan Abdurrahim Albayrak’ın hocasına yeni bir hava yakalamak için takım içinde değişiklikler yapmasını istedi. Bunun üzerine teknik direktör Prandelli çok eleştirilen Veysel’i dinlendirip sağ bekte Hamit’e şans verecek. Sakatlığı olan Melo’nun yerine ise Yekta oynayacak. Sol bekte Telles’in oynayacağı, gol yollarında Burak’ın tek kaldığını düşünen İtalyan teknik adamın Burak ile Umut’u birlikte oynatması bekleniyor. Affedilen Sabri’nin 18 kişilik kadroya alınacağı, son günlerde yıpratılan Selçuk’tan alınacak kaptanlığın da Hamit’e verileceği belirtilyor. Sarı kırmızılılarda ayrıca dünkü taktik idmana katılan Chedjou ve Semih formalarına kavuşacak.