Galatasaray'da Mustafa Cengiz tekrar başkan

Galatasaray'da Mustafa Cengiz tekrar başkan
Glatasaray'ın başkanı belli oldu. Seçimde son 4 sandık kala Mustafa Cengiz tekrar başkan seçildi.

Galatasaray'da beklenen başkanlık seçimi bugün gerçekleşirken, oyların sayımına devam ediliyor. 20 sandıktan 16'sının sayıldığı sarı-kırmızılı camiada Mustafa Cengiz resmen başkan oldu.

Açılan 16 sandık sonucunda 2062 oy alarak en yakın rakibi Dursun Özbek'le arasındaki oy farkını 1051'e yükselten Cengiz, kalan 4 sandıktaki 989 oyun tamamını Dursun Özbek'in alması halinde bile başkanlık koltuğuna oturmayı garantiledi.

Açılan 16 sandıkta toplam 3814 oy kullanılırken, bu oyların 2061'si Mustafa Cengiz'e gitti.

Bu sonuçla birlikte Cengiz, Galatasaray'da ocak ayında yapılan olağanüstü seçimli genel kurulun ardından bu seçimden de galibiyetle çıkarak başkanlık görevini sürdürdü.

MUSTAFA CENGİZ’İN LİSTESİ

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.

Yedek üyeler: Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru, İlber Aydemir.

ÖZBEK TEBRİK ETMEDEN AYRILDI

Galatasaray’da yeniden başkan seçilen Mustafa Cengiz, tebrikleri kabul etti. 4. sandığın açıklanmasının ardından salondan ayrılan Ozan Korkut, 15. sandığın açıklanmasının ardından tekrar salona geldi ve Mustafa Cengiz’i tebrik etti.

Galatasaray için hayırlı olmasını dileyen Korkut, “Mustafa Cengiz’i tebrik ederim” ifadelerini kullanarak kısa bir açıklama yaptı. Korkut’un salona tekrar dönerek Başkan Mustafa Cengiz’i tebrik etmesi salonda büyük alkış aldı.

Ali Fatinoğlu da 7. sandığın açıklanmasının ardından bir diğer başkan adayı Ali Fatinoğlu da Mustafa Cengiz’i tebrik ederek Galatasaray Lisesi’nden ayrılmıştı.  Fatinoğlu’nun bu hareketi de alkış aldı. Bir diğer başkan adayı Dursun Özbek ise oy kullandıktan sonra Galatasaray Lisesi’nin bahçesinde sandıkların açılmasını bekledi.

Dursun Özbek, gün boyu bahçede kurmayları ve yardımcılarıyla birlikte beklerken, 11. sandığın açıklanmasının ardından okuldan ayrıldı.

İlgili Haberler