Galatasaray’da sakatlık seferberliği

Galatasaray’da sakatlık seferberliği
Galatasaray’da Bursaspor maçında yaşanan sakatlıklar teknik heyetin canını sıkıyor. Teknik Direktör Terim, sakat oyuncuların Schalke karşısında sahada olması için her şeyin yapılması talimatını verdi.

Galatasaray’da sakatlık seferberliği başladı. Sarı kırmızılıların takımın Bursaspor ile kendi sahasında oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Feghouli, Fernando ve Serdar Aziz’in tetkikleri yapıldı. İlk kontroller sonucunda, bu oyuncuların çarşamba günkü Schalke maçında forma giymelerinin çok zor olduğu belirlendi. Teknik direktör Fatih Terim ne pahasına olursa olsun bu oyuncuları sahada görmek istiyor. Bu nedenle kulüp doktorları deyim yerindeyse seferberlik ilan etmiş durumda.

BELHANDA VE RODRİGUES DE SIKINTILI

Fernando ile Feghouli’nin tedavilerine başlandı. Ancak Serdar Aziz’in tetkikleri bugün de devam edecek. Özellikle Serdar’ın durumunun beklenenden daha ciddi olmasından endişe ediliyor. Rodrigues ve Belhanda gibi isimler de Bursa maçına hafif sakatlıkla çıkmıştı. Bu oyuncuların kontrolleri ayrı olarak yapılacak. Daha önce de Emre Akbaba sakatlığı sebebiyle ilk yarıyı kapatmıştı. Fatih hoca, elde az sayıda oyuncu kalması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Kadro konusundaki son karar ise doktorlardan gelecek kesin rapor doğrultusunda verilecek.

TERİM TEK TEK KONTROL ETTİ

Fatih hocanın, Bursa maçının ilk yarısında yaşanan 3 sakatlığı da tek tek izleyerek analiz etmeye çalıştığı öğrenildi. Terim, sakatlıkların darbeye dayalı olarak mı, zeminden kaynaklı mı yoksa yorgunluğa mı bağlı olduğunu belirlemek istiyor. Buradan çıkacak sonuca göre oyuncuların bireysel idman programları güncellenebilir.

İlgili Haberler