Galatasaray'da İlhan Palut sürprizi!

Galatasaray'da İlhan Palut sürprizi!
Galatasaray'da Domenec Torrent'in sezonu bitirip bitiremeyeceği tartışılırken, gündeme gelen yeni teknik direktör adayları Okan Buruk ve Bülent Korkmaz olmuştu. Bu arada ortaya İlhan Palut'un adı da atıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim''le sürpriz bir şekilde yolları ayırmış, göreve de yine sürpriz bir şekilde İspanyol teknik adam Domenec Torrent''i getirmişti.

Barcelona''da yıllarda Guardiola''nın yardımcılığını yapan Torrent''in getirilişi şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Teknik direktörlük deneyimi fazla olmayan Torrent, bu nedenle eleştirilmiş, Galatasaray''daki boşluğu dolduramayacağı ileri sürülmüştü.

Torrent''in başarılı olamayacağını iddia edenlerin haklılığı 5 maçta ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı takım Torrent''le çıktığı 5 maçın 3''ünü kaybetti, 2''sinde ise berabere kaldı. Bunun üzerine 1.5 yıllık sözleşme imzalanmasına rağmen Torrent''in de durumu tartışmaya açıldı. Torrent''in sezonu bile tamamlayamayacağı iddia edildi.

İstifa çağrılarından bunalan ve çıkış yolu arayan başkan Burak Elmas ile yönetim kurulunun tekrar yeni teknik direktör için girişimlere başladığı ileri sürüldü.

Gündeme gelen ilk isimler ise Okan Buruk ve Bülent Korkmaz oldu.

Ancak herkes bu iki isim üzerine yoğunlaşırken, ortaya Konyaspor''un başarılı teknik direktörü İlhan Palut''un ismi de atıldı.

Kayserispor maçı sonrası yönetim durum değerlendirmesi yaparken, İlhan Palut''un adı da masaya konuldu.

Palut''un hem Hatayspor''da, hem de Konyaspor''da başarılı olduğu ve duruşunun takdir kazandığı konuşuldu.

Konyaspor''un yıldız transferi yapmamasına rağmen kadroyu iyi kullanan Palut''un takıma güven verdiği, disiplinli olduğu, pozitif futbol oynattığı da belirtildi.

Yöneticilerin Domenec Torrent''in bu haftaki Göztepe maçında da bekleneni verememesi halinde gündeme gelen 3 isimden biri için kara verebileceği iddia edildi.