Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'da Olağanüstü Kongre'ye gidiliyor

Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'da Olağanüstü Kongre'ye gidiliyor
Galatasaray Yönetimi'nin herkesin sonucunu merakla beklediği olağanüstü toplantısı sona erdi. Sarı kırmızılı yönetim Igor Tudor ile yollarını resmen ayırdığını açıkladı. Galatasaray Yönetimi 13 Ocak'ta erken seçime gitme kararı da aldı.

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçların ve liderliğin kaybedilmesinin ardından Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Saat 14.00’te TT Stadı’nda olağanüstü toplanan Galatasaray Yönetimi, Hırvat Teknik adam Igor Tudor’un görevine son verme kararı aldı. Galatasaray'da Tudor dönemi yardımcılarıyla birlikte bugün itibari ile sona erdi. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör konusunun dışında çok flaş bir gelişme daha yaşandı. Yönetim Kurulu oy birliği ile 13 Ocak’ta seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı. Başkan Dursun Özbek’in yeni liste ile kongrede aday olması bekleniyor.

Ayrıca, sarı-kırmızılı kulüp, Tudor'a 400 bin Euro tazminat ödeyecek. Hafta sonu Göztepe karşılaşmasında takımın başında Emrah Bayraktar olacak. Bayraktar, sezon başında Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak göreve getirilmişti.

Galatasaray Igor Tudor için resmi twitter hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Galatasaray, Tudor’la yolların ayrıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Açıklamada, “Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur” denildi.

İlgili Haberler