Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye maç sonu göndermesi! Fatih Terim de açıkladı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye maç sonu göndermesi! Fatih Terim de açıkladı
Süper Lig'in 24.haftası derbi maça sahne oldu. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Mostafa Mohammed'in golüyle 1-0 yendi. Maçın ardından sarı kırmızılıların sosyal medya hesabından atılan bir tweetler gündeme oturdu.

Galatasaray, Süper Lig'in 24.haftasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Maçın ardından yapılan paylasım ise dikkatleri çekti.

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan ilk paylaşımda, "Kadıköy'deki seyircisiz(!) maçta ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oluyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Ardından da "Doğru logo kullanımı ile maç sonucu görselini sizin için yeniden hazırladık. Rakibe saygı, kendine saygı!" denilerek Fenerbahçe'nin maç sonu kullandığı yıldızsız logolara dikkat çekildi.

"SEYİRCİ YOK DENDİ AMA..."

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim de maç öncesi konuşarak, "Seyirci varken alıştık ama seyirci yok denirken de Galatasaray'ın hocasına, futbolcularına bu kadar galiz küfürler ve hakaretler... 6222 denen bir şey var, bunun uygulamasını da istiyoruz. Seyirci varken alıştık ama seyirci yok denirken de Galatasaray'ın hocasına, futbolcularına bu kadar galiz küfürler ve hakaretler... Maçın neyini konuşayım... Demek ki federasyondan da birileri yardımcı oluyor" diye konuştu.