Galatasaray'dan Sneijder'e tarihi ceza!

Galatasaray'dan Sneijder'e tarihi ceza!
Galatasaray yönetimi ile Wesley Sneijder arasındaki ipler iyice gerildi. Sarı kırmızılı yönetim, taraftarların en sevdiği futbolcu olan Hollandalı yıldıza kulüp tarihin en ağır para cezalarından birini kesmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleştirilen Divan Kurulu’nda, Fanatik gazetesine yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilen Sneijder için üyelere, “Gereken yapılacak” diyerek garanti veren başkan Dursun Özbek, bu sözleri boş yere kullanmadı.

İZİNSİZ RÖPORTAJ 150 BİN EURO

Disiplin kurallarına göre izinsiz röportaj yapmanın cezası 150 bin Euro’dan başlıyor. Yönetim de Sneijder için bu maddeyi yıllar sonra devreye sokma fikrinde.

GEREKSİZ YERE GÖRDÜĞÜ KARTLARA DA CEZA!

Hollandalı yıldızın gereksiz gördüğü kartlar için de para cezası verilmesi adına hesaplama yapılacak. Disiplin yönetmeliği devreye girerse Sneijder’a minimum 200 bin Euro (660 bin TL) ceza kesilecek.

İşte Sneijder'i yakan sözler:

Yönetimde hamle yapacak radikal kararlar alacak yönetici tipi yok. Çoğu yönetici başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez. Galatasaray yönetiminin Sneijder'ı satmayı düşündüğü iddiasının basına yansımasının ardından sarı kırmızılı taraftarlar Twitter'da 'Sneijder'ı satanı biz de satarız' başlıklı hashtag açarak yönetime tepki göstermişti.