Galatasaray'ın Akbaba teklifi belli oldu

Galatasaray'ın Akbaba teklifi belli oldu
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz önceki gün Alanya'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlaması öncesi Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Emre Akbaba transferini görüştü.

Alanyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Akbaba transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray Mustafa Cengiz, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede kıran kırana pazarlık yapıldığı öğrenildi.

GÖRÜŞME ALANYA'DA

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önceki gün Alanya'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasına katıldı. Gece öncese ise transfer görüşmesi yaptı. Cengiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile biraraya geldi. Galatasaray'ın Emre Akbaba için teklifi 2 milyon Euro + Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal oldu.

5 MİLYON EURO'DA ISRARCILAR
 

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise 5 milyon Euro'da diretti. Sıcak bir havada görüşen pazarlıklar sonrası kesin karar çıkmazken Alanyaspor bekleme kararı aldı. Eğer Emre Akbaba için 5 milyon Euro'luk teklif gelmezse Çavuşolu tekrar pazarlıklara başlayacağını belirtti.