Ümit Karan'dan müthiş gol: 1 günde takım değiştirdi

Ümit Karan'dan müthiş gol: 1 günde takım değiştirdi
Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan, teknik direktörlükte de hünerini gösterdi. Bir gün önce Uşakspor'un teknik direktörü olan Karan, bir gün sonra Anagold 24Erzincanspor'la anlaştı

Galatasaray''ın eski golcüsü Ümit Karan, sahadaki çalımlarına ve meşhur volelerine teknik direktörlükte yenisini ekledi.

Bir gün önce TFF 2. Lig takımlarından Uşakspor''un teknik direktörü olan Karan, ani bir kararla görevinden ayrıldı. Kulüp, karşılıklı anlaşma yapılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Ümit Karan, bir gün sonra ise bu kez medyanın karşısına yine TFF 2. Lig''den  Anagold 24Erzincanspor teknik direktörü olarak çıktı ve 1+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Ümit Karan, "Ben hayatım boyunca futbol kariyerimde de yaptığım hocalık dönemlerinde de hep hedefe odaklı yaşamışımdır. Başkanın hedefi takımı üst lige çıkartmak. Biz de elimizden gelen en iyisini yapmaya, en iyi kadroyu kurmaya, en iyi takımı yapmaya gayret göstereceğiz. İyi çalışmamız lazım, tüm Erzincan''a taraftara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Ama bunu hep beraber yapmamız gerekiyor. Tüm desteğe ihtiyacımız var, seyircimiz arkamızda duracak. Bu yolu mutlaka beraber yürüyeceğiz, Erzincanspor için hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler