Galatasaray’ın hedefi Andre Silva

Galatasaray’ın hedefi Andre Silva
Gomis’e alternatif bir forvet arayan Galatasaray rotasını İtalya’ya çevirdi. Sarı kımızılıların gündeminde Milan forması giyen genç golcü Andre Silva var.

Kadrosunu bir stoper, bir orta saha ve bir forvetle güçlendirmek isteyen Galatasaray’da, Andre Silva bir kez daha gündeme geldi. Milan’ın geçen sezon Porto’dan 38 milyon Euro’ya transfer ettiği 22 yaşındaki forvet, ilk yılında beklentilerin çok altında kaldı. Ligde 24 maçta 924 dakika şans bulan ve 2 gol atabilen Portekizli futbolcunun başka bir takıma kiralanması planlanıyor.

TALİPLERE MESAJ YOLLADI

İtalyan devinin sportif direktörü Mirabelli, “Wolverhampton ve Galatasaray’dan teklif aldık, değerlendiriyoruz. Başka isteyenler de var. Ancak Silva’yı isteyen kulüpler, onu 38 milyon Euro’ya aldığımızı unutmasın” diyerek, bu işin kolay olmayacağının mesajını verdi.

GATTUSO İLE GÖRÜŞÜYOR

Tam da bu noktada devreye teknik direktör Fatih Terim’in girdiği öğrenildi. Hem Milan kulübüyle hem de takımın hocası Gattuso ile iyi ilişkiler içinde olan tecrübeli antrenör, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanarak Silva’yı Galatasaray’a getirmeye çalışıyor.

GOMİS İÇİN ALTERNATİF

Sarı-Kırmızılılar, Andre Silva’yı sezon sonuna kadar kiralayarak, hem Gomis’e alternatif hem de Fransız yıldızla beraber forma giyebilecek bir yeteneğe kavuşmak istiyor. Portekiz Milli Takımı’nda da görev yapan 1.84 boyundaki Silva, 26 maçta 12 gollük performans sergilemişti.