Galatasaray'ın yıldızına Everton kancası

Galatasaray'ın yıldızına Everton kancası
Galatasaray'ın Belçika ekibi Standard Liege'den 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Christian Luyindama'ya Wolverhampton'ın ardından Everton da talip oldu. Evertton ekibinin İtalyan hocası Carlo Ancelotti'nin bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Kongo Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığın ardından iyileşme sürecine giren ve yeni sezon için yaz dönemi hazırlıklarını bekleyen Christian Luyindama'yı Premier Lig ekipleri takip etmeye devam ediyor.
Kongo basını, milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'ın 26 yaşındaki Luyindama'yı transfer etmek istediğini iddia etti.

Fanatik'in haberine göre, gücü ve bitmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken Luyindama'nın peşinde Everton ile birlikte Aston Villa, West Ham ve Wolverhampton'ın da bulunduğu vurgulandı.

15 MİLYON VERİYORLAR

Everton'un  İtalyan teknik adamı Carlo Ancelotti'nin bu transferde ısrarcı olduğu ifade edildi. Ancelotti'nin Luyindama'nın oyun stili ve fiziksel gücü nedeniyle Premier Lig'de oynamaya uygun olduğunu düşündüğü ve gelecek transfer döneminde kadroya katma konusunda istekli olduğu belirtilirken, Everton'ın 26 yaşındaki savunmacı için Sarı Kırmızılılara 15 milyon Euro önermeye hazır olduğu da iddia edildi. Galatasaray'ın Standard Liege'den 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Luyindama, toplam 32 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 asistlik de performans sergiledi.