Galatasaraylı Lionel Carole kulübünü mahkemeye veriyor

Galatasaraylı Lionel Carole kulübünü mahkemeye veriyor
Galatasaray'ın sezon başında İspanya'nın Sevilla takımına kiralık olarak gönderdiği Lionel Carole takımı ile uyum sağlayamadı ve kadroda kendine yer bulamadı.

İspanyol basınına göre Galatasaray'ın Fransız sol bek oyuncusu Lionel Carole, mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

AS Gazetesi'nde yer alan habere göre, Lionel Carole, sözleşme şartlarını yerine getirmediği için Sevilla'yı mahkemeye verdi. Carole Sevilla'dan 6 milyon talep etti. Ancak İspanyol kulübü 400 bin euro vermeyi talep edince Carole'ün son talep ettiği rakam 3 milyon 200 bin euro oldu.

Sevilla'da sezonun ilk yarısında 6 lig ve üç de Kral Kupası maçında oynayan Lionel Carole, bu müsabakalarda bir asist yaparken, sezonun 2. yarısında Sevilla sol beke transfer yaptı ve Lionel Carole kadroya giremedi.

Lionel Carole'un Galatasaray'a döneceği haberiyle öne çıktı. Sabah'ın haberine göre Galatasaray'da gelecek sezon sol bek pozisyonu için alternatifler düşünüldü. Nagatomo'nun bonservisini alacak olan Galatasaray yönetimi, Iasmin Latovlevici ile de yollarını ayıracak. Latovlevici'nin sözleşmesi sezon sonunda biterken onun yerine Sevilla'da kiralık oynayan Lionel Carole geri dönecek..