Galatasaraylıları kızdıracak sözler

Galatasaraylıları kızdıracak sözler
Cumartesi günü oynanacak derbide ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına hızla devam ederken, Teknik Direktör Aykut Kocaman, "Maçın her anında sahada patronun kim olduğunu onlara hissettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, cumartesi günü taraftarı önünde oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarına hızlı bir giriş yaptı.

Çalışmalarda futbolcuların gösterdiği hırs ve azim teknik direktör Aykut Kocaman'ın yüzünü güldürdü. Kocaman'ın antrenman öncesi sözleri ise güne damga vurdu.

"ÖNDE PRESLE BAŞLAYACAĞIZ"

Oyun planlarını 'tam saha pres' olarak özetleyen tecrübeli hoca, "Özellikle önde kuracağımız baskı ile onları şoka sokmalıyız. Orta sahada ise kontrol bizde olacak.

Tribünün de baskısıyla nefes bile alamayacaklar, neye uğradıklarını şaşıracaklar" dedi. 9-10 puanlık maç olacak Bask ıyı 90 dakika boyunca sürdürmeleri gerektiğinin altını çizen Kocaman, "Rakibi yıldıracağız.

"MAÇIN HER ANINDA PATRONUN KİM OLDUĞUNU HİSSETTİRECEĞİZ"

Maçın her anında sahada patronun kim olduğunu onlara hissettireceğiz. Bunu öyle başarıyla uygulamalıyız ki geldiklerine pişman olsunlar.  Bu maçın değeri sadece 3 puan değil. Bir gün sonra Başakşehir'le Beşiktaş oynayacak; 9-10 puanlık bir maça çıkacağız" ifadelerini kullandı.