Galibiyet sevinci, kızından ediyordu

Galibiyet sevinci, kızından ediyordu
Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı yenmesinin ardından sevincini silah sıkarak kutlamak isteyen bir bordo-mavili taraftarın başına korkunç bir olay geldi.

Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanında aldığı galibiyeti kutlamak için Akçaabat İlçesi’nde havaya ateş etmek istedi. Tabancanın tutukluk yapması üzerine ateş edemeyen imam Mustafa Algan’ın elindeki tabanca, bir süre sonra kızı 6 yaşındaki Elanur yanındayken aniden ateş aldı. Talihsiz çocuk, boynuna isabet eden mermiyle ağır yaralandı.

Olay, dün saat 21.40 sıralarında, Mersin Mahallesi’ndeki bir camiye ait lojmanda meydana geldi. Cami imamı Mustafa Algan, Trabzonspor’un Galatasaray karşısında deplasmanda aldığı galibiyeti kaldığı lojmanın penceresinden havaya ateş ederek kutlamak istedi. Ancak, tabancanın tutukluluk yaptı. Bu nedenle ateş edemeyen Mustafa Algan’ın elindeki tabanca, bir süre sonra aniden ateş alınca namludan çıkan mermi, yanında bulunan kızı Elanur Algan’ın boynuna isabet etti.

Kanlar içinde yere yığılan talihsiz çocuk, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahalelerinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alınan Elanur Algan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Mustafa Algan gözaltına alınırken soruşturma sürdürülüyor.