Gazeteci İsmail Er, Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gizli görüşmesini kendi ifşa etti

Gazeteci İsmail Er, Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gizli görüşmesini kendi ifşa etti
Gazeteci İsmail Er, Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminde yer alan Av. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüştü. Er, Mahmutyazıcıoğlu'nun Siyah Beyazlı camiada Aralık ayında yapılacak mali kongreye hazırlandığını aktardı.

Gözler mali kongredeyken ne konuştular

Beşiktaş Kulübü’nde 20 Kasım tarihinde Divan Kurulu Toplantısı yapılmış ve toplantıya eski başkan Fikret Orman da gelmişti. Orman''ın açıklamaları ortamı gererken, gözler Aralık ayında yapılacak mali kongreye çevrilmişti.

Gazeteci İsmail Er, mali kongre öncesi Fikret Orman yönetiminde yer alan Av. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile buluştu. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Er, "Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminde yer alan Av.Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile geçmişten bugüne Fikret Orman’dan A. Nur Çebi başkana ve Divan toplantısından, faturalara, fişlere vs futbola dair son durumu konuştuk. Mali kongreye hazırlanıyor." dedi.

MALİ KONGRE NEDEN ÖNEMLİ?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin göreve gelmesinin ardından hazırlattığı son 10 yıla yönelik incelemeleri kapsayan KPMG raporları mali kongrede açıklanacak. Raporlar, 18-25, 19-26 Aralık tarihlerinde yapılacak mali ve idari genel kurulda okunacak.

KPMG RAPORLARI AÇIKLANACAK

Kulübün son 10 yıllık mali yapısının açıklanacağı raporlar Fikret Orman yönetiminin kaderini belirleyecek. Tüm gelir – giderler sonrası yapılan harcamalar bağımsız bir kuruluş olan KPMG raporlarında ortaya çıkacak.

İlgili Haberler