Şoförün yaptığına bak buna cinayet denmez de ne denir

Şoförün yaptığına bak buna cinayet denmez de ne denir
Sultangazi’de motosikletiyle kaza geçirdiği kazada hayatını kaybeden Gazeteci Rauf Gerz’in resmen cinayet gibi bir kazaya kurban gittiği MOBESE görüntülerinde ortaya çıktı. Kaza anının görüntülerine göre sürücünü sapağı kaçırdığı sırada ani bir şekilde şerit değiştirdiği ve Rauf Gerz’in kullandığı motosiklete çarptığı görülüyor.

Gazeteci Rauf Gerz'in hayatını kaybettiği kaza kamerada

Sultangazi’de gazeteci Rauf Gerz''in öldüğü kaza MOBESE kamerasına yansıdı. Kaza anının görüntülerine göre sürücünü sapağı kaçırdığı sırada ani bir şekilde şerit değiştirdiği görülüyor. Bu sırada Rauf Gerz de sağ şeritte ilerliyordu. Görüntülere göre Rauf Gerz resmen cinayet gibi bir kazaya kurban gittiği ortaya çıktı

 

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde yaşandı. Yüksel Çalkam otomobili ile otoyoldan çıkış yapacağı sırada, sağ tarafında bulunan Rauf Kemal Gerz (56) idaresindeki 34 RG 434 plakalı motosiklete çarptı. Kazanın etkisi ile sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada Rauf Kemal Gerz hayatını kaybetti.

Feci kazanın MOBESE kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin sol şeritten bir anda sağdaki sapağa doğru yöneldiği ve şeridinde ilerleyen Gerz''in motosikletine çarptığı görülüyor. 

ŞOFÖR TUTUKLANDI

Gazeteci Rauf Gerz''in ölümüne ilişkin gözaltına alınan otomobil sürücüsü Yüksel Çalkam, tutuklandı. Önce kaçan sürücü Yüksel Çalkam daha sonra polislerce gözaltına alınmıştı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından Çalkam bugün adliyeye sevk edildi. Yüksel Çalkam, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

İlgili Haberler