Geleceğin ayakkabısı 'First Class Shoe'

Geleceğin ayakkabısı 'First Class Shoe'
Virgin America tarafından üretilen ve ayakkabı dünyasında yeni bir çığır açan First Class Shoe, sadece dünyada bir adet üretildi ve açık artırma ile satılması planlanıyor.

2004 yılında kurulan ve aslında bir havayolu şirketi olan Virgin America, bu sefer beklenmedik şekilde basının karşısına çıktı ve Virgin America First Class Shoe adı verilen, 'gelecekten gelmiş' gibi gözüken spor ayakkabılarını kamuoyuna tanıttı.

Tasarımı Eleven Inc. tarafından yapılan spor ayakkabısında Wi-Fi, telefon şarj girişi, küçük ama kullanışlı bir video ekranı, üç saat batarya ömrü ve LED ışık ekranı bulunuyor

2-514.jpg

Daha önce 100 çift üretilen Nike Mag ayakkabısına benzeyen Virgin America First Class Shoe, müzayede yoluyla satılacak ve tüm gelir de Soles4Souls adlı yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Kâr amacı gütmeyen bu dernek, fakir bölgelere ayakkabı bağışında bulunmasıyla tanınıyor.

Üstelik Virgin America First Class Shoe sadece 1 adet üretildi ve açık artırmanın bitmesine yaklaşık bir hafta kalmışken, fiyatı 4950 dolara yükseldiği açıkça görülüyor.

Moda ve Teknolojiyi ilginç bir şekilde harmanlayan Virgin America First Class Shoe, belki herkesin gözüne hoş gelmeyecek.

Ama dünyada tek çift üretilen bu ayakkabı hem şanslı birisinin olacak hem de gelir fakir çocukların ayakkabı ihtiyacı için kullanılabilecek.