Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldıranlar korkudan ters yöne girip kaçtılar. Görüntüleri ortaya çıktı

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldıranlar korkudan ters yöne girip kaçtılar. Görüntüleri ortaya çıktı
Ankara'da evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ'ın saldırıya uğradığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ, Ankara'daki evinin önünde uğradığı saldırıdan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Özdağ'a saldırı siyaset gündeminde büyük yankı uyandırırken, söz konusu saldırıya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıranların kaçış görüntüleri soruşturmaya dosyasına sunuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin Özdağ’a saldırdıktan sonra ikisi araçla, üç şüpheli de koşarak olay yerinden uzaklaşmıştı.

Dosyaya sunulan görüntülerde koşarak kaçan üç saldırganın beyaz otomobille kaçan iki kişinin aracına bindiğini görülüyor. 5 şüpheli aynı otomobile binerek uzaklaşıyor.

"MERMİLERE İSABET OLMAMAK İÇİN" 

Başlatılan soruşturmada şüpheliler, K.H., B.A., M.R.G., G.A.T., A.G., tutuklanmıştı.

Şüpheliler savcılık ifadesinde bindikleri otomobildeki kişileri tanımadıklarını öne sürerek “Biraz koştuktan sonra yanımıza beyaz renkli araç ‘atlayın' deyince arkamızdan atılan mermilere isabet olmamak için tanımadığım şahısların kullandığı araca bindik. O ana kadar M.R.G.'de silah görmemiştim. Araç yavaşladığı esnada M.R.G. kapıyı açıp silahı dışarıya attı. Bir müddet sonra üçümüz araçtan indik. Araçtakilerle konuşmadık. Arabada iki kişi vardı. Biz indikten sonra nereye gittiler, bilmiyorum” demişlerdi.