Selçuk Özdağ Orhan Uğuroğlu'na konuştu! Siyasi cinayet duyumuyla ilgili olay çıkış

Selçuk Özdağ Orhan Uğuroğlu'na konuştu! Siyasi cinayet duyumuyla ilgili olay çıkış
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun Flash Tv'deki Perde Arkası programına konuk oldu.

Özdağ canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, siyasi cinayet tartışmasıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte Özdağ''ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"15 TEMMUZ''U O GÜN ÖĞRENDİLER"

15 Temmuz hain darbe girişimini Milli İstihbarat Teşkilatı biliyor muydu? Bilmiyordu, bilseydi söylerdi. O gün öğrendiler. Bilgi sahibi değildiniz Milli İstihbarat Teşkilatı, Emniyet İstihbaratı, İçişleri Bakanı olarak darbe girişimi olmadı mı? Oldu.

"AKŞENER''E, KILIÇDAROĞLU''NA, 50 GAZETECİYE SALDIRILIRKEN DUYUM VAR MIYDI?"

Senin duyumunun olmamış olması siyasi suikastların olmayacağını manasına mı gelir? Asla gelmez. Duyumun yoktu 50’ye yakın gazeteciye saldırı yapıldı, siyasetçiye saldırı yapıldı, Meral Akşener’e saldırı yapıldı, Kılıçdaroğlu’na saldırı yapıldı, duyumun yoktu olmadı mı?

Sizin haberiniz olsa zaten Türkiye’de kuş uçmaz. Siz önlem alırsınız, bunlar konuşulmaz zaten.

"İKİ BAKANLIK İŞİNİ TAM YAPSIN..."

Türkiye’de İçişleri Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı görevini tam yapsın yemin ederim Türkiye ne uyuşturucu ticareti olur, ne madde bağımlısı gençlerimiz olur, ne siyasi cinayetler olur, ne siyasi saldırılar olur, ne de Türkiye’de yolsuzluk olur, olmaz efendim olmaz.

İlgili Haberler