Genç futbolcu göğsünden vuruldu. Geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor...

Genç futbolcu göğsünden vuruldu. Geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor...
Portekiz'in güçlü ekiplerinden Sporting Lizbon'da forma giyen 18'lik yıldız Bruno Tavares, şakalaşma sırasında ğöğsünden vuruldu. Genç futbolcunun erken müdahale sayesinde hayata döndürüldüğü öğrenildi.

The Sun'da yer alan habere göre, Portekiz'de şok eden bir olay meydana geldi. Portekiz Ligi'nin güçlü ekipleri arasında yer alan Sporting Lizbon'un 18 yaşındaki genç yıldız adayı oyuncusu Bruno Tavares ölümden döndü.

ŞAKALAŞMA SIRASINDA YAŞANDI 

Tavares pazar günü arabasıyla bir benzin istasyonuna gitti ve orada kimliği belirsiz bir kişi tarafından göğsünden vuruldu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bu bir silahlı saldırı değildi ve polis tarafından hala aranan bu kişi, bir şakalaşma esnasında Bruno Tavares'e şarjörü dolu olan silahını doğrulttu ve silah ateş aldı.

DOKTORLARIN ERKEN MÜDAHALESİ HAYATA DÖNDÜRDÜ

Göğsünden vurulan 18'lik oyuncu hemen Hospital Garcia de Orta'da ameliyata alındı ve doktorların erken müdahalesiyle hayata döndürüldü.  Tavares tedavisinden sonra kulüp doktorları tarafından teslim alındı.

Pazar günü tesislerde olması gereken bir zamanda arabasıyla dışarıda olan Tavares için kulübün disiplin cezası vermeye hazırlandığı belirtildi.

GELECEĞİN YILDIZLARI ARASINDA GÖSTERİLİYOR

Portekiz genç yaş milli takımlarında 38 kez forma giyen ve 9 da gol atan genç kanat forvet ile kulübü Sporting geçtiğimiz Mayıs ayında 5 senelik sözleşme imzalamıştı. Sporting oyuncusunu geleceğin yıldızlarından biri olarak görüyor ve ondan çok ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi düşünüyor.