Genç hemşirenin uyuşturucuyu sakladığı yer şok etti! Polisler şaştı kaldı

Genç hemşirenin uyuşturucuyu sakladığı yer şok etti! Polisler şaştı kaldı
İngiltere'de trafik kontrolünde durdurulan Lauren Colclough adlı hemşirenin üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Polis merkezine götürülen hemşirede yapılan detaylı arama sonucunda kadının özel bölgesinde saklı 27.3 gram eroin çıktı.

StokeOnTriveLive'de yer alan habere göre İngiltere'de eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Stoke-on-Trent şehrinde yaşayan 25 yaşındaki hemşire Lauren Colclough, aracı ile giderken polis tarafından durduruldu. Polis memuru, çantasında uyuşturucu bulunan hemşireyi polis merkezine götürdü. 

NAMAHREM ARAMA SONUCUNDA ORTAYA ÇIKTI

Polis merkezinde yapılan üst aramasında Lauren'in çantasında bulunan maymun tozunun yanı sıra cinsel organında poşetin içine koyulmuş 27.3 gram eroin bulundu. Mahkeme hemşireye 8 ay hapis cezası verdi. Cezası iki yıl ertelenen hemşire bu süre zarfında aynı suçu işlerse cezasını çekmek için cezaevine yollanacak.

REHABİLİTASYON SÜRECİNE GİRECEK

Lauren, polise verdiği ifadede maymun tozu kullanmadığını ama her gün eroin kullandığını söyledi. Mahkeme hapis cezasının yanı sıra Lauren'e 40 günlük bir rehabilitasyon tedavisi uygulanmasına karar verdi.