Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat 'Citroen piyasayı altüst edecek kampanyasını duyurdu'

Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat 'Citroen piyasayı altüst edecek kampanyasını duyurdu'
Citroen, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. İşte Citroen’in sıfır araç sahibi olmak isteyenleri cezbedecek dev kampanyasının ayrıntıları...

Fransız otomotiv devi Citroen, Türkiye’deki otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Firma gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bunun sonucunda Citroen, kasım ayında geçerli olan özel olarak bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

Citroen bu kampanyayı ‘C4 X’ modeli için 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘C4 X’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 50 bin TL takas desteği, 180 bin TL 12 ay taksitle faizsiz kredi ya da 250 bin TL yüzde 0,99 fazili kredi desteği ayrıca 25 bin TL’lik yakıt çekini içeriyor.

Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

C4X TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

1-002.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.